Levering

   Levering 

►   Levering met PostNL
►   Levertijden
►   Verzendkosten
►   Bestelling traceren

 

 


 

Levering met PostNL 

Wij versturen uw pakket met de pakketservice van PostNL. Wij hebben geen invloed op het exacte aflever tijdstip. Indien u niet aanwezig bent bij aflevering zal de pakketbezorger van PostNL uw zending bij de buren proberen af te leveren. Mocht dit ook niet lukken, dan vindt u een bericht in de brievenbus met een zogeheten 'Niet-thuiscode'. Gebruik deze code voor 22.00 uur dezelfde dag om de tweede bezorg poging eventueel te wijzigen. Gebruikt u deze code niet? Dan zal PostNL de volgende dag een tweede aflever poging doen.


Tip! Ben je niet vaak thuis? Laat het pakket dan op je werk, bij familie of kennissen afleveren.

 

 


 

Levertijden 

Indien u op werkdagen voor 23.59u besteld, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden, tenzij bij het bestelde artikel anders staat vermeld. Op de productpagina staat de actuele levertijd van het betreffende artikel vermeld. Er zijn bijvoorbeeld artikelen die vanwege afwijkende afmetingen met een andere vervoerder worden verstuurd, dit kan voor een langere levertijd zorgen.

 

 


 

Verzendkosten 

Bestellingen met een waarde van minimaal €50,00 verzenden we gratis binnen Nederland en België. Voor bestellingen onder de €50,00 brengen we €4,95 aan verzendkosten in rekening.

 

 


 

Bestelling traceren 

Na de verwerking van uw bestelling, ontvangt u van ons een e-mail met daarin informatie over verzending van uw pakket. In deze e-mail staat een link, waarmee u de status van uw pakket(ten) bij PostNL kunt opvragen. Heeft u de link niet ontvangen? Neem dan gerust contact met ons.